Ge bort en streamingtjänst i studentpresent

Sommaren är i antågande och med den alla härliga skolavslutningar och studentfester som kommer att avnjutas tillsammans med nära och kära. För att slippa den extra stressen med att hitta ett gigantiskt studentkort och den allra bästa studentpresenten bör du vara ute i riktigt god tid. Här kommer du att få tips på både studentkort och passande gåvor.

Stort urval

Hos Partykungen.se kan du i lugn och ro beställa studentkort och välja bland ett stort urval av både färger och motiv. Det finns också kort i varierande storlekar där hela familjen kan välja hur de vill gratulera studenten i fråga. Du kommer garanterat att fånga allas uppmärksamhet med det största kortet i A2 format, men du kan också välja att till exempel spela in ett meddelande där du passar på att gratulera på ett riktigt personligt sätt. Det är värt att lägga ner extra omsorg på studentkortet eftersom det kommer att sparas som ett minne under ett helt liv. Du kan dessutom hitta allt du behöver till studentskivan hos Partykungen.se som verkligen gör skäl för namnet.

Överraska med en streamingtjänst

Idag är det minst sagt mycket populärt att titta på streamade TV program eftersom detta sätt att se på TV gör att du själv kan välja vad du vill titta på. En hel del av oss minns hur det brukade vara innan streamingtjänsterna gjorde sitt segertåg och det var vanligt att samlas kring en serie som bara gick att se en gång i veckan klockan 20.00 på kvällen. Så fungerar det inte längre utan det finns ett brett utbud av tjänster att välja bland. Har du dessutom en blivande student som länge har gått och önskat sig en egen streamingtjänst är detta den perfekta gåvan att ge bort i studentpresent.

Kombinera med en tilläggsgåva

Det finns en uppsjö av olika streamingtjänster där de vanligaste och mest populära brukar vara Netflix, HBO, C More, Viaplay och Disney +. Med tanke på utbudet är det med andra ord bra att försöka ta reda på i förväg vad den blivande studenten skulle kunna vara intresserad av. När du väl vet vilken tjänst du ska satsa på kan du enkelt gå in på den aktuella streamingleverantörens sida och beställa en presentprenumeration. Är ni flera stycken som vill vara med och lägga ihop till en riktigt fin studentpresent kan prenumerationen enkelt kombineras med en tilläggsgåva. Vad sägs till exempel om att satsa på en ny dator, en egen smart tv, en snygg Ipad eller en ny Iphone där sedan streamingtjänsten kan spelas upp precis när som helst. Det går dessutom att göra produkter från Apple personliga genom att låta gravera in namn eller smeknamn på den som ska få gåvan. Du kan helt enkelt inte misslyckas med denna lyckade kombination.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock