Ändrade vanor att se på serier i behaglig temperatur

Är du en av alla de människor som idag mer och mer struntar i TV tablån och istället sitter med din dator, padda eller telefon och kollar på online streamade TV program, filmer, dokumentärer, shower eller serier? Du är helt klart inte ensam att göra detta och visst är det härligt att kunna bestämma helt själv när man har tid eller lust att se på sin favoritserie. Och dessutom är det vanligt idag att se på en hel säsong av en serie eller flera uppföljare av en film i ett streck. Visst kan det vara härligt en kall vintersöndag att vrida upp elementet Göta Energi om man vill spara några extra kronor och kunna se mer film och serie så varför inte kolla upp sitt eget elavtal och förbättra det?

Visst är det mycket information om de olika bolagen och det kan vara svårt att hitta det bästa alternativet men testa länken ovan och bli positivt överraskad. Och så kan du ju faktiskt bli sittande många sena kvällar eller långa dagar framför din skärm och njuta av all underhållning.

Det kommer ju hela tiden nya lagar och regler om streaming kolla in här för att få en bättre överblick om vad som gäller nu.

Eller så kanske du undrar vad som är lagligt när det kommer till streaming och upphovsrätt så klicka in på patent och registreringsverket där kan du får massor av bra svar.

Nu är det ju många populära företag som erbjuder streaming tjänster som Netflix, HBO, Cmore etc och frågan är om vi inte går ifrån mer och mer från att abonnera på kabel TV eftersom du idag kan få så billiga alternativ bara du har en bra uppkoppling.

Musikbranschen erbjuder statistik Musikstatistik du kan följa utvecklingen på detta området. Här är lite mer statistik som du kan gotta ner dig i om du är intresserad.

Idag är det ju också väldigt vanligt att också dokumentärer ses över streaming vilken gjort att dessa produkter fått ett otroligt uppsving. När man inte behöver passa en tid för att se programmet så har folk en tendens att se på det med större intresse och inlevelse när man har tid att sitta ner och kolla i lugn och ro. Också för shower har man sett samma tendens och då främst humor-shower. Här kan man se att TV har fått riktig konkurrens men som tur är så verkar flera av de svenska kanalerna som SVT, TV4, Kanal 5 etc har fattat lite av galoppen här och speciellt SVT har gjort en uppryckning.

Utmaningen för Tv4 är ju att man är en kommersiell kanal och konkurrerar mer med t ex Netflix och HBO på ett annat sett än vad SVT gör. Hoppas dock att TV4 blir mer lättanvänd och med bättre överblick snart. Skulle också vara kanon om det inte förekom reklam mitt i programmen men det får vi nog vänta med ett tag till tror jag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock