HBO

HBO är ett amerikanskt tv-bolag som har producerat flera av de mest hyllade och omtalade tv-serierna under de senaste decennierna. HBO ligger bakom populära serier som Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Six Feet Under och många fler. År 2012 blev bolagets utbud tillgängligt för nordiska tittare då HBO Nordic startades. HBO Nordic är en on-demand-tjänst och tv-kanal. Som prenumerant kan du ta del av ett maffigt HBO utbud av serier, filmer, tv-program och dokumentärer. Du kan se både HBO:s nya serier och deras lite äldre produktioner.

HBO populärt i Sverige

HBO Nordic har blivit en lönsam affär för HBO. HBO Nordics on-demand-tjänst är en av de hetaste tjänsterna på den svenska streamingmarknaden just nu. HBO:s tjänst har blivit speciellt populär bland unga användare. HBO Nordic visar HBO:s serier en dag efter att de har visats i USA. Alla serier textas på svenska och de övriga nordiska språken. Med on-demand-tjänsten kan du ta del av HBO:s tv-serier var och när du vill. Du kan använda game_of_thrones-s04-e01-dragontjänsten på smartphone, surfplatta, smart-tv eller på dator. Sedan hösten 2015 finns det dessutom en HBO-app till Playstation 4. Ett HBO-abonnemang kostar idag 89 kronor per månad. Med tanke på att det ger dig tillgång till många högklassiga serier är det inte så mycket pengar. Fakturaköp frigör resurser och gör att du får råd med HBO och mycket mer. HBO:s serier är ofta väldigt påkostade och det är förståeligt att det behövs mycket pengar för att producera dem.

HBO är bäst på kvalitetsserier

På senare år har HBO blivit synonymt med kvalitet. Bolagets tv-serier har vunnit åtskilliga Emmy-priser i flera kategorier. Serierna har fått mycket beröm för sina starka skådespelarinsatser och visuella perfektion. Det är inte bara det visuella som är speciellt med HBO:s serier. Eftersom HBO är en kabelkanal har skaparna fria händer att vara kreativa. Till skillnad från de stora rikstäckande tv-kanalerna i USA är svordomar, våld och nakenhet inga problem på HBO. Vissa tittare ogillar sådana inslag i tv-serier men det råder ingen tvekan om att sådant ger serierna större realism. Till exempel en serie som The Sopranos hade knappast varit lika lyckad om rollfigurerna inte fick använda grova svordomar. Den hade i alla fall inte gett en realistisk bild av verklighetens maffiamedlemmar. Oavsett om du är intresserad av att se det senaste avsnittet av Game of Thrones, vikings säsong 4 HBO eller något annat hittar du det här. HBO är helt enkelt kungen av kabelkanaler.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock